Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Damp

Effektiv og driftssikker strømstyring

Takket være vores globale ressourcer og anerkendte teknologi har DEIF etableret sig som en af de stærkeste og mest pålidelige Power Management System-udbydere på verdensmarkedet for kraftværker.

Med DEIF's brugervenlige løsninger, der kombinerer integrerede touchskærme til single-point-overvågning og styring med mulighed for overvågning over LAN/web, valideres fordelene ved vores løsninger af vores referenceliste over systemer, som er bestilt og kører med succes over hele verden, samt af vores partnerskaber med førende producenter.

DEIF's løsninger omfatter en række hardware- og softwaremuligheder, som gør dem kompatible med alle typer af konfigurationer.

For DEIF er det afgørende, at skibsredere og operatører fortsat har tillid til og er tilfredse med vores systemer. Selv om elektroniske komponenter ikke indeholder roterende eller bevægelige mekaniske dele, bliver de med tiden slidt, hvorved de svækkes og til sidst svigter. DEIF's fuldt skalerbare servicekoncept kan skræddersys helt til dine behov.

Søger du software, dokumentation eller rapporter?

Som et unikt varemærke har DEIF i årtier tilbudt gratis og ubegrænset adgang til softwareopdateringer, teknisk detaljeret produktdokumentation samt lærerige og inspirerende rapporter om morgendagens brancherelevante emner.

Nulstil filtre
Indlæs alle relaterede produkter