Kvalitet siden 1933

Kvalitetsprodukter, enestående support

DEIF er blevet en foretrukket leverandør af styringsløsninger til de største aktører på markedet, ikke blot på grund af vores innovative, sikre og pålidelige teknologi, men også på grund af vores engagement i at føre dig gennem alle faser af projektet fra specifikation til konfiguration og idriftsættelse.

DEIF’s fleksible produktplatform dækker hele sortimentet af anlægsmuligheder. De fleste kunder kan installere og idriftsætte vores standardprodukter alene ud fra datablade. Men i tvivlstilfælde står DEIF’s vidtrækkende netværk af datterselskaber, distributører, kundeplejeteams og tekniske supportteams parat til at hjælpe og sikre, at du investerer i og implementerer den bedste styring til dit anlæg.

Nyttige installationsinformationer findes i produktets lynstartsguide, og opsætningen af applikationen gøres nem med DEIF’s hjælpesoftware. Nærmere oplysninger findes i produktets installationsvejledning, lige som du er velkommen til at deltage i træningskurser i installation og betjening af DEIF’s standardstyringer.

Brugervejledning til marine

Brugervejledningen til marine & offshore giver fuldt overblik over alt lige fra løsninger og tjenester til produktoversigter.

Marine Offshore Application Guide

Relaterede produkter

Nulstil filtre
Indlæs alle relaterede produkter