Olie og gas

Offshore er en verden for sig

DEIF’s dedikerede og erfarne projektafdeling har dokumenteret erfaring med at levere fuld kundetilfredshed inden for komplekse offshore-anlæg.

DEIF’s kvalitetsløsninger til anlæg på offshore-fartøjer og onshore/offshore-platforme er prøvet og testet til at opfylde og overgå offshore-standarderne, og vores kvalitetsløsningerer helt enestående, når det drejer sig om sikkerhed og pålidelighed. Med anvendelsen af vores teknologi med fuldautomatiske systemer til stabil drift sigter vores specialister mod idriftsættelse på rekordtid for at begrænse nedetid og installationsomkostninger.

Vi rådgiver kunden med specifikationer, projektspecifik dokumentation, I/O-lister og parameterlister, inklusive kontrol af kundens tegninger.
Som de eneste med DEIF’s patentanmeldte Emulation Solution teknologi kan vi teste design, bytte og FAT før levering og opnå klassificeringsgodkendelser på grundlag af emuleringsprøvninger.

 

Læs vores brochure!

Få fuldt overblik over vores løsninger, produkter og services til marine- og offshoreindustrien (brochuren er på engelsk).

Marine offshore application guide

Can I help you?

  • 08 PS Georg Stage Case

    Per Svenning

    Strategic Senior Sales Manager, Sales Headquarter

    +45 9614 9629 |