Offshore-fartøjer

Effektiv dynamisk positionering

DEIF er markedets førende i offshore-applikationer til dieselelektriske fremdrivningsanlæg og tavler designet til dynamisk positionering.

Vi er eksperter i optimering af elektriske power management-systemer, der gør anlæggene mere effektive. Vores pålidelige og brændstofoptimerede løsninger er typegodkendt til DP-2 drift, selv med en lukket samleskinnebryder, lige som vores dynamiske beskyttelse mod afvigelser i lastfordeling og hurtige trykbelastningsreduktion er de mest avancerede.

I arbejdet med vores dedikerede projektafdeling for systemløsninger vil du hurtigt opleve, hvordan DEIF er mere end en partner. Vores knowhow, erfaring og ekspertise garanterer avancerede applikationsløsninger – kvalitetstestet ud over marinestandarderne.

DEIF har for nylig optimeret vores hardware moduler til onshore- og offshore produktionsplatforme med filtre for at kunne fungere med frekvensomformere uden at påvirke måleværdierne.

 

Læs vores brochure!

Få fuldt overblik over vores løsninger, produkter og services til marine- og offshoreindustrien (brochuren er på engelsk).

Marine offshore application guide

Can I help you?

  • 08 PS Georg Stage Case

    Per Svenning

    Strategic Senior Sales Manager, Sales Headquarter

    +45 9614 9629 |