Service

Korrekt installation og stabil drift – over hele verden. Vi tager det fulde ansvar for kvaliteten på vores løsninger og for at sikre, at hver eneste kunde får den opfattelse. For at leve op til vores ansvar tilbyder vi service og support på stedet – både globalt og lokalt.

24/7 – hele året rundt

Når du vælger DEIF er det ensbetydende med fleksibel og hurtig teknisk assistance på dit site – døgnet rundt, hele året. Vores omfattende netværk af servicecentre sikrer, at vores kunder har et absolut minimum af nedetid.

Uanset hvilken applikation du har

Vores supportere tilbyder kvalificeret og personlig support og er kendt for deres høje vidensniveau og praktiske erfaring, der strækker sig langt ud over vores egne komplekse produkter. De er fejlfindere, der forstår at løse problemerne på en måde, som imødekommer dine krav. De forstår også vigtigheden af at dele deres viden med dig.

Optimering af din effektivitet

Som kunde vil vi gerne have, at du er i stand til at benytte dit produkt på den mest effektive måde. Vi tilbyder derfor træningsprogrammer over hele verden. Det består i helt nyt simuleringsudstyr og giver mulighed for en masse praktisk træning i rene, farefri og kontrollerede miljøer, som ikke risikerer at skade dit anlæg.

Nem dokumentation

Vores dokumentation er skrevet ud fra dit perspektiv og af supportere, som hele tiden er i kontakt med kunden. De ved hvilke udfordringer, du står over for. De udarbejder den tekniske dokumentation som hjælp til selvhjælp.