Global partner

Minimal nedetid

Uanset hvilket problem du måtte have, hvor i verden du befinder dig, og hvornår du end måtte have brug for det - kan vi som din partner tilbyde service og support.

Optimering af din effektivitet

Vi tilbyder det samme træningsprogram til dine medarbejdere og samarbejdspartnere på deres foretrukne sprog, uanset hvor de befinder sig, og når som helst de måtte have brug for det. Undervisningen finder sted en lang række steder i hele verden.

Derfor er vi globale

Lokal ekspertise – global tankegang

  • Med datterselskaber og distributører over hele kloden er vi i stand til at hjælpe dig med lokal knowhow, uanset hvor du befinder dig. Derfor kan du altid stole på os som din loyale og lokale partner.

Et verdensomspændende netværk

  • Vores netværk af datterselskaber og distributører giver os en unik mulighed for lokal tilstedeværelse. Uanset om du har brug for os til fejlfinding, kundetilpasning, installation eller idriftsættelse, så er vi aldrig langt væk.

Lokal tilpasning

  • Vi kan tilpasse vores løsninger til lokale forhold og krav alle steder i verden. Vores mangeårige erfaring og brede produktviden giver os mulighed for at tilpasse vores løsninger, så de opfylder lige præcis dine krav. 

Levering med globalt sigte

  • Vores omfattende produktionskapacitet giver os mulighed for at imødekomme enhver efterspørgsel. Og vi afsender standardprodukter inden for tre hverdage. Faktisk leveres 99% af alle forsendelser til tiden. 

Erfaring fra hele verden

  • Vores løsninger er det bærende element i applikationer under nogle af de sværeste klimaforhold i verden: Sibirien, Atlanterhavet, Amazonas, Saharaørkenen m.v. Derfor tager vi altid bestik af de opgaver, vi bliver stillet over for.