Fakta

DEIF blev grundlagt i 1933 af Erling Foss og to kompagnoner i en københavnsk baggård på Nørrebro. DEIF er en forkortelse for Dansk Elektro Instrument Fabrik. Fra starten samlede virksomheden enkle elektromagnetiske måleinstrumenter i hånden, og der var et særligt fokus på præcision og holdbarhed.

I dag ejes DEIF 100% af grundlæggerens søn, Toke Foss. Produkterne er blevet meget mere avancerede, og de sælges overalt i verden. Men der er uændret fokus på kvalitet, pålidelighed og service. På trods af udvidelsen til at sælge og servicere DEIFs løsninger og produkter overalt i verden så foregår al udvikling og produktion stadig i DEIFs hovedkvarter i Skive.

Vores målsætning er at levere miljømæssigt optimale løsninger, der samtidig opfylder kundernes forventninger til performance, reducerede omkostninger og tilgængelighed. Derfor er DEIFs portefølje af produkter og løsninger unik i branchen, og vi råder over et veludbygget globalt netværk af egne selskaber og samarbejdspartnere, der yder lokal service og support samt tilbyder hands-on træning i brugen af vores produkter.

Årsrapport (engelsk)

Koncernoversigt, hoved- og nøgletal samt beretning: