DEIF og miljøet

Et grønt hjerte

DEIF udvikler energieffektive produkter og løsninger, der reducerer brændstofforbrug, emissioner og dyre vedligeholdelsesintervaller.

DEIF-løsninger er grønnere, fordi de optimerer driften: levetidsforlængelser og andre avancerede teknologier gør vores kunders aktiver mere værdifulde og operationelt mere effektive.

Det er vigtigt for DEIF's grønne vision, at nye produktudviklinger, specifikationer og konstruktioner opfylder og overgår en række strenge selvpålagte mål.

Grøn virksomhedsdrift

DEIF-koncernens hovedkontor i Skive anvender et avanceret og omfattende grønt energisystem, der omfatter et CO2-neutralt Aqua Thermal Energy Storage System (ATES), et mikrokraftvarmeværk og et omfattende energioptimeringssystem, der registrerer og eliminerer energispild.

Download vores WEEE-erklæring.


Et grønnere valg

DEIF udvikler energieffektive produkter og løsninger, der reducerer brændstofforbrug, emissioner og dyre vedligeholdelsesintervaller.

For at bekæmpe klimaændringer, bevare naturressourcer og imødegå udfordringerne fra den globale befolkningstilvækst søger vi hele tiden at øge ydelsen og effektiviteten af vores samarbejdspartneres installationer.

En DEIF-løsning er et grønnere valg, fordi den optimerer driften af vores kunders applikationer: levetidsforlængelser og andre avancerede teknologier gør vores kunders aktiver endnu mere værdifulde og effektive.

Grøn tjekliste

Det er vigtigt for DEIF's grønne vision, at nye produktudviklinger, specifikationer og konstruktioner opfylder og overgår en række strenge selvpålagte mål.

Bygget til at holde

Vi har fremstillet markedsførende teknologi i mere end otte årtier. Vi stolte over vores typegodkendelser og produktstandarder, der er uden sidestykke. Takket være vores strenge  interne testprocedurer skiller DEIF-produkterne sig ikke kun ud som nogle af de mest robuste på markedet: de er også bygget til at holde længe.

Et grønt hjem

CO2-neutralt varme- og kølesystem 

DEIF-koncernens hovedkontor i Skive er udstyret med et avanceret og omfattende grønt energianlæg, der omfatter et CO2-neutralt Aqua Thermal Energy Storage System: systemet lagrer grundvand ved konstante temperaturer i underjordiske brønde, som opvarmer og køler bygningerne og har en uendelig levetid

Kraftvarmeværk reducerer emissioner

Et mikrokraftvarmeværk forsyner DEIFs bygninger med energi og er naturligvis udstyret med DEIF-styringer, som hjælper med at begrænse vores CO2-udledning.

Energioptimeringssystem

DEIF-hovedkontorets Energy Management System (EMS) er inddelt i 16 energizoner og er et effektivt overvågnings- og analyseværktøj, der registrerer og eliminerer energispild.

Miljøpolitikker

Juridiske krav og kundeefterspørgsel

DEIF ønsker at overholde eller overgå gældende lovkrav, kundernes efterspørgsel og andre krav i forhold miljøet, som vores virksomhed har tilsluttet sig.

Miljømæssig tankegang

DEIF ønsker at forebygge forurening og reducere negativ miljøpåvirkning ved at tilskynde alle medarbejdere til at opretholde en høj miljøbevidsthed i forbindelse med alle relevante beslutninger truffet i virksomheden, især i forhold til vores processer og produktion. Vi ønsker en fælles grøn tankegang.

Løbende forbedringer

DEIF ønsker løbende at gennemgå og evaluere vores miljøledelse for at identificere muligheder og forbedre vores miljøindsats. Vi vil gerne gøre det endnu bedre i morgen.

En grøn DEIF-identitet

Vi ønsker at bidrage til en "grøn DEIF-identitet" baseret på vores værdier. Vi ønsker at handle grønt i vores samarbejde med samarbejdspartnere og præsentere DEIFs processer og faciliteter som et "grønt udstillingsvindue".

Lavere strømforbrug: DEIF-websitet er hostet på en Microsoft Azure Cloud-tjeneste. Microsofts cloud-tjenester er et energieffektivt og CO2-neutralt alternativ til at drive vores egne private datacentre. Flytning til en cloud-tjeneste reducerer energiforbruget med 30 til 90 % pr. bruger i forhold til at køre lokale tjenester.

CO2-neutralt website: DEIF A/S er en del af det CO2-neutrale websideinitiativ. CO-udslip fra både websitet og brugerne af websitet opvejes ved at etablere nye vedvarende energikilder, diverse CO2-reducerende projekter og ved køb af certificerede CO2-fradrag, som er afstemt med de relevante offentlige institutioner og organer.