Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Opgrader dit Vestas* styresystem og øg energiproduktionen med 2-4%

DEIF’s opgraderingløsning til Vestas styresystem øger møllens drifttid og ydelse fra dag ét og frem til 31. december 2020 får du 10% rabat på løsningen.

DEIF’s løsning til styresystemet øger din årlige energiproduktion med op til 2-4%**. Samtidig optimeres møllens drift, effektivitet og serviceomkostninger.  

Generator-nedbrud er en velkendt årsag til nedetid på Vestas møller, hvilket medfører produktionstab og ekstra serviceomkostninger. Med DEIF’s opgradering af styresystemet kører møllen uden VRCC’en og dermed undgår du uplanlagt nedetid, som følge af problemer med VRCC-enheden. 

Den omkostningseffektive og gennemtestede teknologi, som også er typegodkendt, er udviklet specielt til Vestas møller og kan tilpasses efter behov. Samtidig giver løsningen dig adgang til alle styresystemets indstillinger. Løsningen er let at installere, og møllen er tilbage i drift inden for to dage.

Med DEIF’s opgraderingsløsning får du fuld kontrol over din mølle og vælger eksempelvis selv, hvem der skal udføre service. Du skal med andre ord ikke længere indordne dig OEM serviceeeftersyn.

Fri adgang til mølledata

I modsætning til OEM styresystemet, får du med DEIF’s løsning fri adgang til alle mølledata og får dermed mulighed for at analysere og optimere din mølles ydeevne.

Du får 10% rabat ved bestilling inden 31. december 2020. 

  • Øget årlig energiproduktion
  • Fri dataadgang
  • Færre generator-relaterede nedbrud
  • Færre udgifter til din OEM 
  • Fjernstyring og overvågning med DEIF Wind Power Portal
  • Møllens levetid forlænges

Træning og support – en integreret del

Med opgraderingen får du også træning og support, så du fremover selv kan varetage daglig drift af møllen.

*Vestas er et Vestas Wind Systems A/S varemærke. Varemærkeejer er ikke forbundet med DEIF’s produkter og services.

**Den årlige energiproduktion er betinget af møllens placering samt om møllen kører med eller uden VRCC-enheden. Kontakt DEIF og få en beregning af din mølles potentielle fortjeneste.