Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

DEIF A/S nummer to i Årets Arbejdsplads 2017!

DEIF A/S er kåret som nummer to i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads ved 3F’s erhvervs- og vækstkonference Vision Danmark. Afgørelsen fandt sted torsdag den 30. november i DR’s Koncerthus, hvor syv repræsentanter fra DEIF deltog.  

Vi ville selvfølgelig helst vinde, men DEIF er stadig nummer et for mig, sagde Pia Kalms, som havde indstillet DEIF til prisen, efterfølgende. Alene det, at vi er kommet i finalen, er værd at fejre, og det er vi meget stolte af fortsætter DEIFs divisionsdirektør Mogens Garder. Og det er noget, der har stor betydning for os i forhold til virksomhedens image og generelle omdømme, for eksempel i forbindelse med rekruttering.  

Der blev i afgørelsen lagt særlig vægt på virksomhedernes sociale ansvar – noget Pia selv har haft helt tæt inde på kroppen i forbindelse med længerevarende sygdom. Jeg havde fået en betændelsestilstand i kroppen og blev faktisk indstillet til førtidspension. Men det lykkedes i samarbejde med DEIF og vores sundhedsforsikring at få så meget bugt med sygdommen, at jeg i dag er tilbage på fuld tid, siger hun. Det er fantastisk.

Hovedtemaet for konferencen var dansk erhvervslivs konkurrenceevne set i et globalt perspektiv, og konferencen var derfor spækket med interessante indlæg fra såvel erhvervsliv som politiske partier. Og ikke mindst en spændende paneldebat om konkurrenceevne i virksomhedshøjde med deltagere fra hver af de tre finalister i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads. Mogens Garder repræsenterede DEIF. ‘Det var en utrolig spændende dag med mange forskellige vinkler på, hvordan vi også i fremtiden kan sikre, at Danmark og danske virksomheder bevarer – og gerne udbygger – konkurrenceevnen globalt set. DEIF er en videnstung virksomhed, der er meget afhængig af højt specialiserede medarbejdere, så for os er mangel på kvalificeret arbejdskraft en af de største trusler mod fortsat konkurrenceevne, slutter han.  

Kort om prisen og hvorfor DEIF er blevet indstillet

Fagforeningen 3F har gennem mere end 20 år hvert år kåret årets arbejdsplads som en slags hyldest til de mange danske virksomheder, der klarer sig usædvanligt godt inden for deres branche til gavn for både samfundet, økonomien og de ansatte i virksomhederne. Kun medarbejdere kan indstille en virksomhed. 

DEIF blev tidligere på året indstillet af Pia Kalms, som blandt andet skrev:
Jeg vil rigtig gerne indstille DEIF, da virksomheden tager et stort socialt ansvar. DEIF har fulgt med inden for vindkraft og grøn energi og står ved sit ansvar som industrivirksomhed, så alt affald sorteres og fabrikken opvarmes med jordvarme. Desværre har vi ikke fået tilladelse til vindmølle endnu. Personaleplejen må siges at være i top. Der tilbydes fysioterapi i egne lokaler og gives tilskud til motion, og maden serveres hver dag i kantinen af vores fantastiske kokke.

 

Nyheder