Skibsredere

Ro i sindet for den tekniske ledelse

DEIF tilbyder produkter, serviceydelser, rådgivning og projektløsninger, der giver skibsredere og deres tekniske ledelse ro i sindet til at planlægge og gennemføre konkurrencedygtig, sikker og pålidelig drift af deres flåder.

Vi konstruerer vores avancerede Power Management System-styringer (PMS) og HMI'er til at være intelligente og intuitive med one-touch-autosekvenser og et display til brugermeddelelser. Vores Dynamic Propulsion-tilstand (DP), som reducerer brændstof- og vedligeholdelsesomkostningerne med op til 40 %, afbalancerer både hovedmotorens og akselgeneratorens hastighed samt thrusterens hældning for at minimere strømkravene, mens den fulde DP-funktionalitet bevares. I modsætning til traditionel PMS-teori om langsigtet paralleldrift af aksel og AUX vil dette system sandsynligvis overgå forventningerne med hensyn til forbrug og investeringsomkostninger til nybyggeri eller ombygning.

Vi kan også give dine medarbejdere de kompetencer og færdigheder, der understøtter dette mål, ved at tilbyde trænings- og uddannelsessessioner i vores lokale og regionale afdelinger.

Innovative strømstyringsløsninger

Dedikeret til DP diesel-hybrid-mekaniske offshore-forsyningsskibe

Dedikeret til akselgenerator- og CPP-udstyrede handelsskibe
Komplet sortiment af fleksible generatorstyringer, broinstrumentering og tavleinstrumentering

Lavere brændstof- og vedligeholdelsesomkostninger

Op til 40 % reduktion af brændstof- og vedligeholdelsesomkostningerne
Optimeret generatordrift reducerer antallet af driftstimer
Serviceaftaler om forebyggende vedligeholdelse

Global service og support

Eftermontering og opgraderinger
Praktisk træning i service og drift
Hurtig service og support fra 17 centrale kontorer og 35 forhandlere