Ship solutions

Leading the way in marine technology

Førende inden for marineteknologi

DEIF's omfattende produktportefølje er blandt de mest omfattende på det globale marinemarked og går lige fra analog instrumentering og omkostningseffektive enkelt- og multifunktions-styringsplatforme af høj kvalitet til tekniske løsninger til skibe og rigge til offshore olie- og gasindustrien. DEIF's styringskoncepter eliminerer behovet for eksterne styringer og er brugervenlige alternativer til standardstyringer.

Selv om den økonomiske krise har påvirket værftsindustrien og marine- og offshore-markedet negativt, har vi hos DEIF imødegået nedturen og øget vores markedsandele takket være vores evne til at opfylde kravene om stadigt mere komplekse nye konstruktioner med lige så komplekse elektriske systemer.

Oliepriserne og fokus på emissioner er drivere for brændstofsoptimeringsløsninger og en voksende eftermonteringsindustri. DEIF er allerede forpligtet af Green Marine-målene og er kendt for at udvikle energieffektive produkter og løsninger, der nedsætter brændstofforbrug og vedligeholdelsesintervaller og samtidig reducerer emissioner.

En DEIF-løsning er et grønnere valg, fordi den betyder optimeret drift: levetidsforlængelser og andre avancerede teknologier gør vores kunders aktiver mere værdifulde og operationelt mere effektive.

Can I help you?

  • 08 PS Georg Stage Case

    Per Svenning

    Strategic Senior Sales Manager, Sales Headquarter

    +45 9614 9629 |