Strømforsyning som hjælp til den tredje verden

Kun 2,3 læger pr. 1.000 indbyggere (33,3 i Europa). Og op til 69 % af alle indbyggere lever for 2 USD eller mindre om dagen. Sådan er forholdene i Afrika syd for Sahara. Så for de fleste er sundhedspleje ikke en mulighed, fordi den ganske enkelt er fysisk eller økonomisk uden for rækkevidde. Det betyder, at en stor del af de 85 % afrikanske børn, der forventes at få behov for kirurgisk behandling, inden de fylder 15, ikke får behandling, hvilket fører til komplikationer, livslang invaliditet eller død.

DEIF og Mercy Ships er enige om, at et skib er den mest effektive hospitalsplatform i dette område, hvor der er begrænset eller ingen adgang til rent vand, elektricitet, medicinske faciliteter og personale. Da mere end 50 % af verdens befolkning lever inden for en afstand af 200 km fra kysten, kan vi nå ud til flere mennesker, der også har behov for pleje. Større effekt for færre penge.

Samarbejdet med Mercy Ships er én af de måder, DEIF bidrager med velgørenhed til det globale samfund på ved at gøre det, vi er bedst til.At leve op til vores slogan: Strømeffektivitet.

Når strøm udgør forskellen mellem liv og død 

Som verdens største NGO-hospitalsskib med 78 patientsenge og en kirurgisk kapacitet på over 7.000 indgreb om året om bord er Africa Mercy afhængig af en 100 % pålidelig konstant strømforsyning for at undgå tab af menneskeliv.

Efter talrige strømafbrydelser gennem de seneste år var der behov for eftermontering af udstyr til strømstyring. Derfor donerede DEIF en løsning bestående af fire styringer til generatoranlæg (PPM 300), en synchroniser (FAS) og en touchskærm (AGI 300), som blev installeret og idriftsat.

"Det nye DEIF-system er fantastisk, og hele vores team er meget tilfredse med styringerne og deres funktion," siger Ciaran Holden, Technical Superintendent for Mercy Ships.
"Med den forbedrede strømstyringsløsning fra DEIF behøver vores kirurger ikke længere frygte strømsvigt under kirurgi," udtaler en glad Jens-Erik Engelbrecht, CEO og MSDK-bestyrelsesmedlem hos Mercy Ships. Ciaran Holden, Technical Superintendent, tilføjer: "Det leverede system er fantastisk, og hele teamet er begejstrede over styringerne og deres funktion."

Can I help you?