Offshore er en verden for sig

DEIF’s dedikerede og erfarne projektafdeling har dokumenteret erfaring med at levere fuld kundetilfredshed inden for komplekse offshore-anlæg.

DEIF’s kvalitetsløsninger til anlæg på offshore-fartøjer og onshore/offshore-platforme er prøvet og testet til at opfylde og overgå offshore-standarderne, og vores kvalitetsløsningerer helt enestående, når det drejer sig om sikkerhed og pålidelighed. Med anvendelsen af vores teknologi med fuldautomatiske systemer til stabil drift sigter vores specialister mod idriftsættelse på rekordtid for at begrænse nedetid og installationsomkostninger.

Vi rådgiver kunden med specifikationer, projektspecifik dokumentation, I/O-lister og parameterlister, inklusive kontrol af kundens tegninger.

Som de eneste med DEIF’s patentanmeldte Emulation Solution teknologi kan vi teste design, bytte og FAT før levering og opnå klassificeringsgodkendelser på grundlag af emuleringsprøvninger.

Offshore platforms  rigs UK

Relaterede produkter

Nulstil filtre
Indlæs alle relaterede produkter

Enhver branche

Vores løsninger indeholder omkostningseffektive teknologier, der opfylder selv de skrappeste kundekrav og behov for ydeevne på land eller til søs. Vælg din branche nedenfor, og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke din virksomhed.