Bestræbelsen på nulfejlsresultater

DEIF er blevet den foretrukne og betroede leverandør af styresystem til flådeformål, da vores løsninger opfylder og overgår de internationale sikkerhedsstandarder og de specifikke høje kritiske krav om pålidelighed og sikkerhed i forsvarsoperationer.

I vores bestræbelser på nulfejlsresultater foretager DEIF udtømmende overvågninger af produktkvaliteten: Med vores egne testapplikationer kan udviklerne detaljeret simulere virkelige operationer, blandt andet HALT og vibrationstest til drift i aggressive miljøer. 

DEIF styringerne testes for eksempel til et temperaturområde fra -40 til +70°C, og kan opnå en nøjagtighed på 0,5, og slagtest udføres med 50 g, 11 ms. Som regel følges vores testprocedurer af en 6 til 12 måneders introduktionsfase med kundens test i felten.

Yderligere oplysninger om DEIF’s førende udvalg af typeprøvningscertifikater og godkendelser findes på www.deif.com

Naval vessels UK

Relaterede produkter

Nulstil filtre
Indlæs alle relaterede produkter

Enhver branche

Vores løsninger indeholder omkostningseffektive teknologier, der opfylder selv de skrappeste kundekrav og behov for ydeevne på land eller til søs. Vælg din branche nedenfor, og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke din virksomhed.