Kvalitetsprodukter, enestående support

DEIF er blevet en foretrukket leverandør af styringsløsninger til de største aktører på markedet, ikke blot på grund af vores innovative, sikre og pålidelige teknologi, men også på grund af vores engagement i at føre dig gennem alle faser af projektet fra specifikation til konfiguration og idriftsættelse.

DEIF’s fleksible produktplatform dækker hele sortimentet af anlægsmuligheder. De fleste kunder kan installere og idriftsætte vores standardprodukter alene ud fra datablade. Men i tvivlstilfælde står DEIF’s vidtrækkende netværk af datterselskaber, distributører, kundeplejeteams og tekniske supportteams parat til at hjælpe og sikre, at du investerer i og implementerer den bedste styring til dit anlæg.

Nyttige installationsinformationer findes i produktets lynstartsguide, og opsætningen af applikationen gøres nem med DEIF’s hjælpesoftware. Nærmere oplysninger findes i produktets installationsvejledning, lige som du er velkommen til at deltage i træningskurser i installation og betjening af DEIF’s standardstyringer.

02 Commercial Vessels

Can I help you?

  • 08 PS Georg Stage Case

    Per Svenning

    Strategic Senior Sales Manager, Sales Headquarter

    +45 9614 9629 |