Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Verdens foretrukne leverandør

Energistyringsløsninger, broinstrumentering og tavleudstyr

Godt og gennemtestet håndværk. 

DEIF har årtiers erfaring med at levere klassegodkendt og driftssikker broinstrumentering, tavleinstrumentering og energistyringsløsninger. Faktisk dækker vi i dag 40% af verdensmarkedet for broinstrumentering og er verdens foretrukne leverandør.

 

Vores løsninger og produkter er designet til at opfylde brugernes behov både i dag og i fremtiden baseret på markedets krav om lettere integration, større brugervenlighed, forbedret brændstoføkonomi og høj rentabilitet. 

Læs vores brochure!

Få fuldt overblik over vores løsninger, produkter og services til marine- og offshoreindustrien (brochuren er på engelsk).

Marine Offshore Application Guide

Marine- eller offshorebranchen?

DEIF's produktportefølje til det globale marine- og offshoremarked dækker alt lige fra analog tavleinstrumentering og kostoptimerede simple og avancerede generatorstyringer til skræddersyede energistyringsløsninger til alle skibstyper og offshoreindustrien.

Alt leveres fuldt gennemtestet og i højeste kvalitet.

Optimér dit energiforbrug

Vi er kendt for og lever af at tilpasse vores løsninger og produkter til den enkelte kundes applikation og behov - uanset i hvilken branche, du arbejder og hvem du er.
Vores fokus er at give dig en konkurrencefordel ved at entrere med os.

Klik herunder for at se, hvad vi kan gøre for dig.

Leder du efter software, dokumentation eller white papers?

Hos DEIF får du gratis og ubegrænset adgang til softwareopdateringer, teknisk dokumentation og ikke mindst inspirerende rapporter om nutidens og fremtidens brancherelevante emner.