Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Land Power

Fleksible energistyringsløsninger baseret på innovativ teknologi

Mere strøm. Mindre brændstof.

DEIF arbejder tæt sammen med rådgivende ingeniører, eltavleproducenter, systemintegratorer/OEM-producenter og generatorudlejere for hele tiden at forbedre ydeevnen og effektiviteten af energistyringsløsninger til større decentrale kraftværker, udlejningsanlæg samt faste nødstrømsanlæg. Som en del af vores grønne strategi udvikler vi også komplette styringsløsninger til miljøvenlige hybridinstallationer.

DEIF's innovative løsninger medvirker til at reducere brændstofomkostningerne på både ældre anlæg og nye installationer. Vores målsætning er, at en løsning fra os altid skal være bedre for miljøet end alternativet.

Læs vores brochure!

Få fuldt overblik over vores løsninger, produkter og services til landbaserede applikationer (brochuren er på engelsk).

Land power application guide

Sol, gas, diesel eller?

DEIF Land Power udvikler optimerede energistyringsløsninger til verdensmarkederne for større decentrale kraftværker (IPP), udlejningsgeneratorer og nødstrøm. Vores løsninger, produkter og serviceydelser er velegnede til alle former for decentral elproduktion, uanset om de kører på sol, diesel, gas, vand eller en blanding.

Leder du efter software, dokumentation eller white papers?

Hos DEIF får du gratis og ubegrænset adgang til softwareopdateringer, teknisk dokumentation og ikke mindst inspirerende rapporter om nutidens og fremtidens brancherelevante emner.