Karriere

En karriere hos DEIF kan udvikle sig i mange retninger...

En karriere hos DEIF-koncernen kan udvikle sig på mange måder og i mange retninger. Det afhænger helt af dine ønsker, din baggrund, dit personlige potentiale og vores evne til at sikre, at det hele matcher virksomhedens ambitiøse strategier.

Vi har masser af plads til en karriere med jobs i forskellige forretningsenheder, på forskellige organisationsniveauer og i forskellige lande. Der er mange muligheder – og det er dit valg.

Vær med!

En global arbejdsplads

Hos DEIF forsøger vi altid at skabe en god arbejdsplads. Fordi det er det, dygtige og engagerede medarbejdere fortjener.

Det er de færreste videnintensive, højteknologiske virksomheder, der har mere end 400 medarbejdere og datterselskaber i ni lande – herunder Kina, Indien og Brasilien. Den blotte størrelse og globale tilstedeværelse skaber et unikt miljø, som tilbyder spændende udfordringer for alle medarbejdere.Måske er det derfor at DEIF fik en andenplads til Årets Arbejdsplads 2017 - en konkurrence hos 3F, hvor udelukkende medarbejdere kan nominere arbejdsgivere.

Værdier

Vores virksomhedskultur er baseret på fælles værdier. Vi opfordrer alle medarbejdere til at træffe de rigtige beslutninger på baggrund af disse værdier. Da DEIF-medarbejdere har været med til at skabe værdierne, er det kun naturligt, at de efterlever dem, ikke sandt?