Gratis seminar på MF Tycho Brahe

Kender du din flådes potentielle brændstofbesparelse?

I samarbejde med ForSea og Danske Maritime inviterer DEIF dig til et gratis seminar med fokus på energioptimering, torsdag d. 31.10. 2019, ombord på færgen MF Tycho Brahe.

Vi har samlet en række eksperter inden for energistyring og hybridteknologi, som vil give dig et indblik i dine potentielle brændstofbesparelser.

Torsdag d. 31.10. 2019 ombord på færgen MF Tycho Brahe

CTA - se program her

DEIF er førende inden for energiovervågning samt energistyringssystemer, og vi vil gerne vise dig, hvor meget energi din flåde potentielt kan spare ved hjælp af de rigtige løsninger. 

Energiovervågningssystemet Blueflow skærper medarbejdernes fokus på energioptimering, og skibe kan opnå store brændstofbesparelser med blot få energieffektive tilpasninger i fx sejlmønstre. Systemet har allerede sikret flere kunder store brændstofbesparelser, bl.a. det svenske rederi Styrsöbolaget som har opnået brændstofbesparelser på 20-25%. Det norske færgerederi Fjord Line har efter få måneders sejlads konstateret en brændstofreduktion og forventer at have betalt investeringen tilbage indenfor et år ligesom de nu er i gang med at installere systemet på flere skibe.

Seminaret vil også omhandle hybridteknologi, og hvordan batterisystemerne reducerer brændstofomkostningerne. Maskinchef Henrik Fald Hansen fra ForSea vil fortælle om erfaringerne fra MF Aurora og MF Tycho Brahe. Kristoffer Morgenstern, Tech. Superintendent, Fjord Line giver et indblik i rederiets foreløbige resultater med Blueflow ombord MS Bergensfjord, og hvorfor de efter kun fem måneder valgte at installere det på søsterskibet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt i direkte i din indbakke