DEIF fakta og værdier

Som markedets førende inden for energistyringsløsninger går DEIF’s historie helt tilbage til 1933, hvor virksomheden blev grundlagt i København. Forkortelsen DEIF er afledt af ’Dansk Elektro Instrument Fabrik’.

Med vores medarbejderes viden om og tekniske indsigt i verdensmarkedet fremstår DEIF i dag som en førende og prisbelønnet global leverandør af grønne, sikre og pålidelige motor- og generatorstyringer, tavleinstrumentering, broinstrumentering til skibe og styringer til vedvarende energi.

Vores målsætning er at levere miljømæssigt optimale løsninger, der samtidig opfylder kundernes forventninger til performance, reducerede omkostninger og tilgængelighed. Derfor er DEIFs portefølje af produkter og løsninger unik i branchen, og vi råder over et veludbygget globalt netværk af egne selskaber og samarbejdspartnere, der yder lokal service og support samt tilbyder hands-on træning i brugen af vores produkter.

Årsrapport (engelsk)

Koncernoversigt, hoved- og nøgletal samt beretning:

 

Nyheder

Søger du software, dokumentation eller rapporter?

Som et unikt tilbud har DEIF i årtier ydet gratis og ubegrænset adgang til softwareopdateringer, teknisk detaljeret produktdokumentation samt lærerige og inspirerende rapporter om morgendagens brancherelevante emner.