Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Fakta

DEIF blev grundlagt i 1933 af Erling Foss og to kompagnoner i en københavnsk baggård på Nørrebro. DEIF er en forkortelse for Dansk Elektro Instrument Fabrik. Fra starten samlede virksomheden enkle elektromagnetiske måleinstrumenter i hånden, og der var et særligt fokus på præcision og holdbarhed.

I dag ejes DEIF 100% af grundlæggerens søn, Toke Foss. Produkterne er blevet meget mere avancerede, og de sælges overalt i verden. Men der er uændret fokus på kvalitet, pålidelighed og service. På trods af udvidelsen til at sælge og servicere DEIFs løsninger og produkter overalt i verden så foregår al udvikling og produktion stadig i DEIFs hovedkvarter i Skive.

Vores målsætning er at levere miljømæssigt optimale løsninger, der samtidig opfylder kundernes forventninger til performance, reducerede omkostninger og tilgængelighed. Derfor er DEIFs portefølje af produkter og løsninger unik i branchen, og vi råder over et veludbygget globalt netværk af egne selskaber og samarbejdspartnere, der yder lokal service og support samt tilbyder hands-on træning i brugen af vores produkter.

Årsrapport (engelsk)

Koncernoversigt, hoved- og nøgletal samt beretning:

Leder du efter software, dokumentation eller white papers?

Hos DEIF får du gratis og ubegrænset adgang til softwareopdateringer, teknisk dokumentation og ikke mindst inspirerende rapporter om nutidens og fremtidens brancherelevante emner.