Om os

Grøn, sikker og pålidelig strøm

DEIF-koncernen blev etableret i Danmark i 1933 og er i dag verdensførende på det globale marked for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentraliseret elproduktion til land og til vands. Sagt lidt mere enkelt, så sørger vi med andre ord for, at strømmen aldrig går.

DEIF-koncernen er privatejet af grundlæggerens søn, har i dag mere end 620 medarbejdere og er repræsenteret på mere end 50 nøglemarkeder i alle egne af verden. 20 % af vores medarbejdere arbejder inden for forskning og udvikling med at finde nye miljøvenlige måder at forbedre effektiviteten samt reducere vedligeholdelsesintervaller og brændstofforbrug for verdens elproducerende industrier.

Vi kalder det: POWER EFFICIENCY. 

"Vores vision er at blive den foretrukne globale leverandør af grønne, sikre og pålidelige løsninger til energistyring.

Vores mission er at forbedre kundernes konkurrencefordele. For at gøre dette identificerer vi deres behov og ønsker i detaljer. Vi udvikler produkter af høj kvalitet, opretholder vores logistiske effektivitet og tilbyder uovertruffen teknisk service og support."

Toke Foss |

Nyheder

Leder du efter software, dokumentation eller white papers?

Hos DEIF får du gratis og ubegrænset adgang til softwareopdateringer, teknisk dokumentation og ikke mindst inspirerende rapporter om nutidens og fremtidens brancherelevante emner.