Select your business area

We use this information to provide content associated with segment of your choice.
You can change your selection any time.

Om os

Grøn, sikker og pålidelig strøm

DEIF-koncernen blev etableret i Danmark i 1933 og er i dag verdensførende på det globale marked for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentraliseret elproduktion til land og til vands. Sagt lidt mere enkelt, så sørger vi med andre ord for, at strømmen aldrig går.

DEIF-koncernen er privatejet af grundlæggerens søn, har i dag mere end 550 medarbejdere og er repræsenteret på mere end 50 nøglemarkeder i alle egne af verden. 20 % af vores medarbejdere arbejder inden for forskning og udvikling med at finde nye miljøvenlige måder at forbedre effektiviteten samt reducere vedligeholdelsesintervaller og brændstofforbrug for verdens elproducerende industrier.

Vores Formål er at levere verdens bedste og mest sikre styringsløsninger. Vi gør vores planet grønnere ved at forbedre den globale energiudnyttelse.

Vi kalder det: POWER EFFICIENCY. 

”Det overordnede mål med DEIF er at udvikle virksomhedens værdi på langt sigt, altid baseret på høj etik i forhold til vores medarbejdere, samarbejdspartnere og samfundet som et hele.”

Toke Foss |

Leder du efter software, dokumentation eller white papers?

Hos DEIF får du gratis og ubegrænset adgang til softwareopdateringer, teknisk dokumentation og ikke mindst inspirerende rapporter om nutidens og fremtidens brancherelevante emner.